Yangın Merdiveni Kapısı Seçenekler

Wiki Article

Ankara Yangın Kapısı çekmek isteyenler bireysel veya kurumsal kullanıcılar Ankara’da kâin ofisimizi görüşme ederek yahut İletişim kanallarımızı kullanıp Bize Ulaşarak Yangın Kapıları ile ait heves ettikleri bütün konular karşı malumat sahibi olabilirler.

Yangına dayanıklı malzemelerden gestaltlmalıdır. çoklukla mühür veya ahşap malzemeler kullanılır. Kapının sözınlığı en az 4 cm olmalıdır.

Binanın dâhilinden bayağıya sağlıklı nazil betonarme merdivenler dışında, yapı haricine yapılan ve demirden yapım edilen yangın merdivenleri de çok sık kontralaşılan yangın merdivenleridir.

Özellikle duyar ve maliyetli materyallerin başüstüneğu odaların baplarının muhakkak yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı bir malzemeden örgülmalıdır. Bapnın yanma süresi en azca 30 zaman olmalıdır.

Yangın Çıkış Kapısı yangın ve benzeri acil durumlarda insanların dışarıya en hızlı şekilde tahliyesini sağlayan bapya maruz isimdir.

Yangın Kapkaloriın üzerinde ürkü amerikan bar adı maruz bir kilit sistemi bulunur. Panik amerikan bar ivedili gestalt takkadak kapının olanaklı olan en az çağ kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Yangın yönetmeliğinde anlatım edilmiş olduğu üzere kapıların kendi kendine kapanması gerekmektedir. Kapıların bizatihi Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne derece süreyle yangına dayanabileceğini Yangın Çıkış Kapısı belirtir. Örneğin, A derslikı bir yangın kapısı çoğunlukla 60 dakika, B sınıfı bir yangın bapsı ise 30 zaman süresince yangına karşı peklik gösterebilir. Yangın bapsı seçerken, bu peklik sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Bunlar kabil adam trafiğinin lüks ve güvenlik zaafiyeti olan yerlerde yangın bapları tasarrufı yasalarca gereklidir. 5000 m2 nin üzerindeki mimarilarda binanın haricinde bir proje ile projelendirerek yangın bapları ve yolları talih izni alabilir.

Gerçekten yangınlardan korunmak için yapı taşı olan yangın merdivenleri çoğu yerde mecburi olarak tutulmaktadır.

Bir mimarida kullanılan eş merdivenlerden yangın ve vesair acil durumlar oluştuğunda kullanılabilecek özellikte olanlarına yangın merdiveni veya kaçış merdiveni denilmektedir. Yangın merdivenleri öbür kaçış yollarıyla bütünleşik durumda olan bir bünyedadır.

Sıcaklıkla genleşerek dumanı sızdırmayan özel conta ve ateşe dayanıklı cam takılabilme özelliği bulunmaktadır.

3-) Yangın merdiveni baplarının birbirinden oldukça münezzeh olması Yangın Kapısı gerekmektedir. Evetğmurlama sistemi sıfır binada yangın merdivenleri arasındaki ara diyagonal mesafenin yarısından, yağmurlama sistemi mevcut binalarda ise diyagonal mesafenin 3de 1’inden azca olmamalıdır.

Report this wiki page